Bitkiler | Topraktan L / Dekar | Yapraktan 100 L / Suyla |
Sera Sebzeleri: Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık vb. | 3-5 L | 350-500 ml |
Açık Alan Sebzeleri: Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık vb. | 3-5 L | 350-500 ml |
Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg, Maydanoz vb. | 3-5 L | 250-300 ml |
Çay | 8-10 L | |
Çilek | 3-4 L | 250-350 ml |
Üzüm | 4-5 L | 400 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak | 3-4 L | 300-400 ml |
Meyve Ağaçları ve Narenciye (Sert ve Yumuşak Çekirdekliler) Zeytin, Fındık, Fıstık, Badem, Ceviz | 4-5 L | 400 ml |
Ayçiçeği, Mısır, Pamuk, Tütün, Şeker Pancarı, Patates, Havuç, Turp, Soğan | 4-5 L | 350-400 ml |
Çeltik, Susam, Sorgum | 4-5 L | |
Soya, Mercimek, Fasulye, Nohut | 4-5 L | 250-350 ml |
Buğday, Arpa | 3-4 L | 250-300 ml |
Gül, Karanfil, Çiçekli Süs Bitkileri | 2-4 L | 250-300 ml |
Çim (Ekim zamanı ve bakım amaçlı) | 3-4 L | |
Peyzaj ve Park Bahçe Düzenlemesi | 5-10 L | 200-300 ml |