Bitkiler | Topraktan L / Dekar | Yapraktan 100 L / Suyla |
Sera ve Açık Tarla Sebzeleri: Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Bamya vd. | 3-4 L | 200-300 ml |
Marul, Maydanoz, Roka, Ispanak, Pırasa, Brokoli, Lahana, Karnabahar, Kereviz, Tütün | 3-4 L | 200-300 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak | 3-4 L | 200-300 ml |
Meyve Ağaçları ve Narenciye: Elma, Kiraz, Şeftali, Erik, Kayısı, Nar, Vişne, Armut, Ayva | 2-3 L /100 L suyla | 200-300 ml |
Antep Fıstığı, Fındık, Ceviz, Zeytin | 2-3 L /100 L suyla | 200-300 ml |
Çilek | 3-5 L | 200-250 ml |
Buğday Arpa, Yulaf, Çeltik, Mısır, Ayçiçek vd. | 3-4 L | 150-200 ml |
Pamuk, Kanola | 4-6 L | |
Üzüm Bağı | 3-4 L | 200-250 ml |
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Havuç, Turp | 4-6 L | 150-200 ml |